Jouw unieke
klushuis in
De Nijverhoek
Samen klussen op Feijenoord

Over de locatie

Op de hoek van de Nijverheidstraat en de Zinkerweg op Feijenoord voel je het rauwe Rotterdamse karakter, maar ook is het hier rustig en groen.

De woningen liggen tegenover het Naussauhavenpark, waar je een mooie wandeling maakt en kinderen kunnen klimmen en klauteren in de speeltuin. Zin in een terrasje? In de karakteristieke Villa van Waning komt een hippe horecazaak met uitzicht op de klushuizen.

Iets verderop sta je aan de Maas. Aan de kade vind je een indrukwekkend uitzicht op water, industrie, en de watertaxi’s die voorbij zoeven. Je fietst naar het centrum over de Erasmusbrug of via de Hef, twee iconen van Rotterdam.

Bereikbaarheid
Met tien minuten fietsen ben je in het centrum van Rotterdam en de Binnenrotte, met een kwartier bij de Witte de Withstraat, en nog sneller ben je op de Wilhelminapier en Katendrecht, waar je veel leuke restaurantjes, het nieuwe Luxor theater, Lantaren Venster en theater Walhalla vindt. Niet alleen fietsend is de stad dichtbij, de bus stopt ook nog eens voor de deur en je kunt zelfs een watertaxi naar de overkant nemen.

De locatie

In deze video zie je het project en de omgeving.  

Feijenoord in beeld

1 Villa Waning
Villa Waning
 2 Villa Waning
Villa Waning
1 Naussauhavenpark
Naussauhavenpark
De Hef
De Hef
 Speeltuin Naussauhavenpark
Naussauhavenpark
Familie
Naussauhavenpark
1 Maas
Maas
2 Maas
Maas
3 Maas
Maas

Locatie en adres De Nijverhoek

Navigatie adres: Nijverheidstraat & Zinkerweg google maps

Dit is een project van:

Volg ons op socialmedia: